PALVELUT

HEI SIELLÄ

Tule meille studiokuvauksiin

Meillä on ilmainen pysäköinti aivan ovien edessä, ei tarvitse muistaa parkkikiekkoa tai maksua.

Meiltä löytyy pieni leikkipaikka, missä mukana olevat sisarukset viihtyvät sillä välin, kun kuvaus on menossa studiossa.

Meillä otetaan asiakkaat huomioon yksilöinä, jokaisella kuvalla on tarinansa. Meille sinä olet tärkeä ja tahdomme ikuistaa sinulle tärkeät hetket kauniiksi muistoksi, joista on iloa vielä sukupolvelta toiselle.

Meillä et koe kiirettä, vaan varaamasi aika on juuri sinulle.

MONIPUOLISET PALVELUT

VALOKUVAAMO MERJANKUVA

Arkeesi löydät meiltä viralliset passikuvatkehystyspalvelun sekä laajan valikoiman valmiskehyksiä ja albumeita. Voit myös tulostaa omia kuviasi foto-kioskissa muistitikulta, muistikortilta tai vaikkapa puhelimestasi.

Meidän kautta saat myös erilaiset kuvatuotteet kuten canvastaulut ja kangaskassit.

Merjan kuvasta voit varata hääkuvauksenlapsikuvauksen, hautajaiskuvauksen, lemmikkikuvauksen, rippi- tai valmistujaiskuvauksen. Kuvaukset voidaan suorittaa studiossa tai sen ulkopuolella.

Yrityksille tarjoamme henkilöstökuvauksia ja tuotekuvauksia.

Ota yhteyttä tai poikkea rohkeasti käymään niin keskustellaan juuri Sinulle sopivista kuvauspalveluista!

KUVAUKSET

Merjan kuvan omassa studiossa onnistuvat esimerkiksi lapsikuvat, lemmikkikuvat, valmistujaiskuvat ja henkilökuvaukset. Palvelumme sisältää aina koevedokset kuvista.

PASSIKUVAT

Viralliset passi-, ajokortti- ja viisumikuvat meiltä heti mukaan ilman ajanvarausta. Passikuvaus 20€ sähköiset sekä paperikuvat. Viisumikuvat sähköpostiin lähetettynä 28€

ASUNTOJEN MYYNTIKUVAUKSET -JA STAILAUKSET

Hyvät valokuvat ovat yksi tärkeimpiä tekijöitä asunnon myynti-ilmoituksessa. Ne antavat ostajalle positiivisen kuvan myytävästä asunnosta. Massasta edukseen erottuvat kodin kuvat edesauttavat kaiken tyyppisten kotien myyntiä.

KEHYSTYSPALVELUT

Kehystämme laadukkaasti kaikki maalaukset, julisteet ja valokuvat. Tuo kuvateos liikkeeseen, niin katsotaan mikä kehys siihen sopii parhaiten. Pääset myös valitsemaan mieluisimman aukkopahvin ja lasin, jos sellaiset haluat tauluusi.

KUVAN VALMISTUS

Meiltä saat huippulaadukkaat valokuvat edullisesti, jo ensimmäisestä kuvasta alkaen ja määrästä riippumatta. Valmistamme kaikki kuvakoot korkealaatuiselle valokuvapaperille, joka tunnetaan erinomaisesta säilyvyydestään.

FOTO-KIOSKI

Myymälässämme on käytössä foto-kioski, josta voit tilata paperikuvat kamerasta, kännykästä, tabletista, muistitikulta tai -kortilta vaikka heti mukaan. Kioskilla voit myös valmistaa kortit ja kuvakollaasit tai tilata kuvalahjoja.